Kalendář akcí: 18. 10. 2022

Kulturní akce

Opera Žatec: Kurz sebedestrukce

Čas: 19:30

Místo konání: Art Club AktOFFka, Oty Pavla 246, Buštěhrad

Pořadatel: Art Club AktOFFka

Divadelní představení v rámci Divadelního parkování 2022.

Nevybíravá komedie z prostředí úzce zaměřených skupinových psychoterapií. Jednotlivé terapie vede silná a sebevědomá žena, která ještě v pauzách mezi kurzy zvládá pořádat velkolepou oslavu pro svého, v odborných kruzích velmi váženého, otce. Přípravy však začínají trochu drhnout a společně s nimi také terapie, které má naše hrdinka na dnešní den smluveny hned čtyři. Kurz boje proti sarkasmu, plastickým operacím i sebelítosti jsou pro ni skutečná výzva a každý vyžaduje zcela jiný přístup.

 

Z okolí

Mozaikové sympozium v srdci Evropy

Termín: 17. 10. 2022 11:00 - 25. 10. 2022 17:00

Místo konání: Atelier Mozaik Art, Únětice

Pořadatel: Art & Craft, z.s.

Zapsaný spolek Art & Craft srdečně zve na Mozaikové sympozium v srdci Evropy, které bude možné navštívit v Úněticích u Prahy ve dnech 17. - 25.10. v sídle Atelieru na adrese Kapitulní 103/19, Únětice

Zahájení nastane v pondělí 17.10. v 11.00 hodin, v dalších dnech od 18. do 25. října bude možné vždy od 9.00 do 17.00 hodin probíhat pracovní proces s technickými pauzami. Ve čtvrtek 20. 10. se lze zúčastnit rozšířeného programu pro malé i velké, slavnostní vernisáž s odhalením děl proběhne v úterý 25. 10 od 17.00 hodin.

Na sympoziu bude možné setkat se s umělci a sledovat je při práci na lavičkách, které se po skončení akce stanou součástí veřejného prostoru v Úněticích. 

 

Libochovičky: WORKSHOP pro rodiče a zájemce o školu Heuréka

Čas: 18:00

Místo konání: ZŠ Heuréka - Libochovičky 10, 27342 Libochovičky

Pořadatel: ZŠ Heuréka

HLEDÁTE ŠKOLU, VE KTERÉ VAŠE DÍTĚ MŮŽE SKUTEČNĚ ROZVÍJET SVŮJ POTENCIÁL?

Máte doma předškoláka a chcete pro něj školu, do které bude chodit s radostí?

Zveme Vás na inspirativní workshop pro rodiče a zájemce o školu Heuréka v Libochovičkách. Přijďte si popovídat o smysluplném vzdělávání s Janem Kalou, zakladatelem škol Heuréka, a Martinou Zelovou, ředitelkou školy Heuréka v Libochovičkách.

Objevíte moderní metody výuky a nové možnosti vzdělávání vašich dětí. Poznáte filozofii a vzdělávací principy Heuréky a zjistíte, jak rozvíjet přirozenou dětskou vnímavost.

Těšíme se na setkání, společné povídání a všechny vaše otázky ????

Zájemce o workshop prosíme o registraci na https://zsheureka.reenio.cz