Vítězství trhací mapy Buštěhradu v soutěžní přehlídce TURISTPROPAG

Naše Infocentrum zaznamenalo velký úspěch s našimi propagačními materiály v soutěžní přehlídce turisticko-propagačních materiálů TURISTPROPAG „O turistickou informaci roku 2020“ a „Zpravodaj roku 2020“, kterou pořádá Pruh Polabí s.r.o. Do letošního 5. ročníku soutěže se letos přihlásilo 98 subjektů a 178 materiálů. Porota hodnotila desítky brožur, letáků, publikací, map, novin, katalogů, kalendářů, zpravodajů, mobilních aplikací a spotů a výsledky byly vyhlášeny 18. června na slavnostním večeru v rámci veletrhu cestovního ruchu REGIONY ČESKÉ REPUBLIKY a Farmářských trhů v areálu Výstaviště v Lysé nad Labem.

Soutěžili jsme v několika kategoriích: Zpravodaj roku, Nástěnné, stolní a kapesní kalendáře pro rok 2020, kam jsme poslali zdařilý kalendář „Buštěhrad na starých fotografiích“ Hedviky Servusové (s fotografiemi Martina Homoly a Moniky Žitníkové) a Trhací mapy, které jsou v TIC rozdávány zdarma. Když jsme naši 3D trhací mapu velikosti A3 s legendou na zadní straně začátkem letošního roku do soutěže posílali, byli jsme si vědomi toho, že je opravdu povedená a má šanci na úspěch. Rozhodně jsme ale nečekali, že právě naše trhací mapa, kterou většina z Vás již dobře zná a jejíž zvětšenou podobu znáte také z panelů, které jsou součástí orientačního systému města a nachází se na osmi místech po celém Buštěhradě, se umístila na 1.místě mezi všemi!! Náš nástěnný kalendář se podle bodového hodnocení umístil na 5. místě. 18. 6. jsme tedy na výstavišti v Lysé nad Labem převzali diplom a trofej z broušeného skla s dobrým pocitem, že naše teprve dva roky otevřené infocentrum si vůbec nevede špatně.

Největší podíl na našem úspěchu má, samozřejmě, sám autor naší 3D mapy, akademický malíř a grafik Michal Fiala, kterému tímto k jeho úspěchu všichni gratulujeme!

 

Datum publikování: 30. 6. 2020

Autor článku: Veronika Malá