Kalendář akcí: 16. 6. 2017

Kulturní akce

Buštěhrádek

Čas: 19:00 - 20:00

Místo konání: Sýpka 1. patro

Pořadatel: Kulturní výbor MěÚ Buštěhrad, Věčně mladí senioři, Víťa Helísek & Eva Peslová

Jak možná někteří víte, v dubnu na Buštěhradě natáčela svůj autorský film o našem městě a jeho lidech dokumentaristka Alice Masters. Hlavní natáčení celého filmu probíhá právě v těchto dnech, ale již tento pátek 16.6. Vás srdečně zveme do zámecké Sýpky, kde se v 19.00 hodin uskuteční premiéra traileru (upoutávky) k filmu s názvem „Buštěhrádek“.

Celý film se pak stane jednou stranou téže mince, na jejímž rubu (či líci, kdo ví!) bude pozoruhodná průběžná sbírka předmětů s pamětí a příběhy, které se již v těchto dnech schází na výstavu „Buštěhrádek“, jež bude v Sýpce otevřena 23. září.

Při premiéře traileru nám pořadatelé a realizátoři filmu i výstavy něco více řeknou k celému projektu, podíváme se i na facebook „Buštěhrádek“, kde budeme pravidelně zveřejňovat různé novinky a fotografie z příprav výstavy i z natáčení.

Vstup je volný, přijďte se podívat s námi!

Ke stažení:

 

Společenské akce

Pouťové posezení a zatančení

Čas: 15:00 - 19:00

Místo konání: Restaurace U Bečvářů

Pořadatel: SDČR MO Buštěhrad - "Věčně mladí senioři"

V pátek 16.6.2017 od 15.00 do 19.00 zveme všechny na Pouťové posezení a zatančení. Tradičně bude hrát osvědčená skupina Premiéra. Přijďte se společně pobavit a zatančit si při příjemné hudbě a v hezkém prostředí. Dobré pití a dobrá kuchyně je zajištěna milým a vstřícným personálem restaurace. Srdečně zve výbor "Věčně mladých seniorů".