Kalendář akcí: 17. 9. 2016

Kulturní akce

Buštěhrad tvoří - vernisáž výstavy

Čas: 14:00

Místo konání: Zámecká sýpka (nad vinotékou)

Pořadatel: Věčně mladí senioři

SRDEČNĚ VÁS ZVEME NA VÝSTAVU BUŠTĚHRAD TVOŘÍ, KDE SE MŮŽETE SEZNÁMIT S TVORBOU SVÝCH SOUSEDŮ – fotografie, obrázky, ruční práce.

Výstava bude zahájena VERNISÁŽÍ v sobotu 17.9.2016 ve 14.00 hodin, pokračovat bude do 20.00 hodin.

Přijít můžete také

  • v neděli 18.9. od 10.00 do 17.00 hodin
  • v pondělí 19.9. od 12.00 do 17.00 hodin

Neváhejte a přijďte podpořit své sousedy!

Na vaši návštěvu se těší „Věčně mladí senioři“.

Ke stažení:

 

Divadelní parkování

Čas: 15:00 - 22:00

Místo konání: Buštěhrad - zámecký park

Pořadatel: Divadlo KIX

Máte v plánu vyrazit v sobotu 17. 9. do stověžaté city, ale řešíte, jak se vyhnout pojíždějícímu vševidoucímu oku modrého Mordoru na Veleslavíně? Hodláte cirkulovat otop na dvoře? Nebo možná pečete… na všechno. Tak se na všechno vybodněte, opřete hrábě o garáž a nechte se zpábit sirenickým voláním buštěhradských arbiterů víkendových odpolední a nenapravitelných sobotérů společenského života. Zveme vás na divadlo pod širým nebem od 15 do 22 hodin
do zámeckého parku
u nás v Buštěhradě!

Přijďte zaparkovat své piknikové deky a koše vedle komediantských maringotek, my vám na oplátku nabízíme gagostroj Divadla KiX s jeho mikroregionálně slovutným představením Mátový nabo citron?, užijete si něco z originální atmosféry dekadentního kabaretu kladenské teatrální formace Hotel 0 a necháte si proplachovat uši zvukovými vlnami Matěje Al Aliho.

Nezapomněli jsme ani na nejmenší oběti divadelních múz, pro které zahrají děvčata z RC Pelíšek loutkovou pohádku O Šípkové Růžence.

Takže znovu a v kostce - pro děti i dospělé divadlo, hry a zábava, točené pivo i nealko, něco k jídlu k dostání taky bude. Sluníčko svítit bude, protože musí. A kdyby pršelo, uložíme akci do zámecké sýpky.

Vstupné dobrovolné. 

A nezapomeňte ty deky :)