Kalendář akcí: 2. 4. 2016

Akce pro děti

Noc s Andersenem

Termín: 1. 4. 2016 16:00 - 2. 4. 2016 08:30

Místo konání: RC Pelíšek, Kladenská 207, Buštěhrad

Pořadatel: RC Pelíšek

Spaní v herně našeho rodinného centra s večerním předčítáním knihy o MALÉ MOŘSKÉ VÍLE. Připojili jsme se ke klubu dětských knihoven SKIP a tím k celorepublikové akci Noc s Andersenem. Bude tu zábava pro všechny holky a kluky od 4-6 let, kteří si troufnou spinkat, , jinde než ve své vlastní postýlce a bez rodičů.

Máme pro děti připravený krásný program od 16:00 odpoledne do druhého dne do 9:00.

Děti budou plnit na čerstvém vzduchu 4 bojové úkoly na cestě za mořskou vílou, která na děti bude čekat s úžasnými odměnami (sladkostmi, polštářkem na spinkání a mušličkami na dekoraci vlastního výrobku) – aktivní část.

Po návratu v herně posvačíme a děti si vytvoří výrobek, kdy si jako upomínku na tuto akci odnesou domů svůj vlastní rámeček na fotku s motivem moře (fotku každému do rána vytiskneme) – klidová část.

Později po kreativní části nás čeká spousta kolektivních her a opičí dráha – aktivní část.

Večer zakončíme rozcvičkou – zklidnění před večeří. Následuje večeře a vyprávění, co jsme ten den zažili, příprava na večerní hygienu a uložení ke spánku s předčítáním O MALÉ MOŘSKÉ VÍLE.

Ráno se nasnídáme a pohrajeme si, než si pro děti přijdou rodiče, kteří budou dychtivě čekat, až jim děti začnou vyprávět o svých zkušenostech.

Ke stažení:

 

Sportovní akce

Pochod za poznáváním okolí

Čas: 14:00

Místo konání: Buštěhrad - Lidice - Hřebeč (Makotřasy)

Pořadatel: SDČR MO Buštěhrad

Pozvánka nejen pro seniory. Na další ze společných pochodů za poznáváním okolí Buštěhradu vás všechny srdečně zvou členky výboru "Věčně mladých seniorů" . Sraz v sobotu 2.4.2016 na fotbalovém hřišti. Odchod ve 14:00 hod.

Trasa: Lidice - Hřebeč po cyklostezce - Lidice hřbitov - Buštěhrad. Cca 6 km. Odvážnější budou pokračovat do Makotřas do hospůdky a přes Vypich do Buštěhradu cca 9 km.