Kalendář akcí: 26. 8. 2021

Akce pro děti

Letní kino VIII - Dětský film: Princezna zakletá v čase - ZRUŠENO pro nepřízeň počasí

Čas: 20:30 - 22:00

Místo konání: Zámecký park

Pořadatel: Kulturní výbor

Poslední filmový večer v zámeckém parku patří tradičně dětem, pro které vybíráme novou českou pohádku, tentokrát to měla být fantasy a dobrodružný film Princezna zakletá v čase.

Vzhledem k nepříznivému počasí se dnešní promítání v Zámeckém parku ruší ("Letního kino VIII"). Původně plánovaný dětský film "Princezna zakletá v čase" bude promítán v náhradním termínu, o kterém Vás budeme včas informovat.          !!! 

 

Princeznu Ellenu od narození provází příslib mocné kletby, kterou na ni uvrhla čarodějnice Murien. Kletba se má naplnit v den Elleniných dvacátých narozenin, jakmile zapadne slunce. Avšak ve chvíli, kdy zajde poslední sluneční paprsek a vše se zdá ztraceno, princezna zjišťuje, že zůstala uvězněná v čase. Pokaždé, když se kletba naplní, Ellena procitne do dne svých dvacátých narozenin a je nucena ho prožít celý znovu. Aby zachránila své království i sebe samotnou, musí v sobě nalézt odvahu a čisté srdce a dávné kletbě se jednou provždy postavit. 

Pohádka / Fantasy / Komedie
Česko, 2020, 115 min
Režie: Petr Kubík, Lukáš Daniel Pařík, Viktor Kryštof
Scénář: Petr Kubík, 
Kamera: Pavel Kopp
Hudba:  Lukáš Daniel Pařík, Tomáš Valent
Hrají: Natalia Germani, Eliška Křenková, Marek Lambora, Jan Révai, Martin Dejdar, Martin Písařík, Veronika Freimanová, aj.

Trailer k filmu: https://youtu.be/Ikhg85-HpgI

Verze: česká
Vstupné: děti zdarma, dospělí 100,- Kč
Místa: volná podle příchodu výhradně na Vašich vlastních židlích nebo dekách.

Prodej občerstvení na místě zajišťuje Kulturní spolek Butzkow, z. s.

 

Vzdělávací akce

První lžička

Čas: 15:00 - 16:30

Místo konání: Rodinné centrum Pelíšek

Pořadatel: Rodinné centrum Pelíšek

Rodinné centrum Pelíšek srdečně zve na přednášku o prvních příkrmech s  názvem První lžička, která se uskuteční ve čtvrtek 26. 8. od 15.00 do 16.30 hodin. v centru Pelíšek. Přednáškou provede laktační poradkyně a lektorka Radka Jakubová

Vstupenky na akci v ceně pro členy RC Pelíšek ve výši 150,- Kč, pro ostatní veřejnost v ceně 180,- Kč je nutné si zakoupit formou sms, předprodej končí v úterý 24.8.