Kalendář akcí: 14. 9. 2019

Kulturní akce

Katapult

Čas: 20:00 - 22:15

Místo konání: Horní nádvoří zámku Buštěhrad

Pořadatel: Kulturní spolek Butzkow a Kulturní výbor MěZ Buštěhrad

Na Buštěhrad přijíždí legenda československého big beatu, skupina Katapult v čele s jedinečným Oldou Říhou!

Horní brána nádvoří zámku Buštěhrad v Revoluční ulici č. 1 se pro veřejnost otevírá v 18.00 hodin, koncert začíná ve 20.00 hodin, předpokládaný konec je ve 22.15 hodin.

Předprodej vstupenek probíhá v Infocentru Buštěhrad na buštěhradském zámku, na internetu společnost Ticketstream. Cena vstupenek  předprodeji je 330,- Kč, vstupné pro děti od 12-ti do 15-ti let je 150,- Kč, vstupné pro handicapované osoby + 1 osobu jako doprovod je zdarma.

Uzávěrka předprodeje je v pátek 13.9., v Infocentru Buštěhrad v 17.00 hodin, v síti Ticketstream ve 24.00 hodin. Vstupenky na místě v den koncertu jsou k mání v ceně 380,- Kč.

Důležitá upozornění:

  • kapacita areálu je omezena, sledujte pozorně facebook Infocentrum Buštěhrad a oznámení v síti Ticketstream.
  • v případě naplnění kapacity areálu ještě v rámci předprodeje bude další prodej a přístup na koncert z bezpečnostních důvodů uzavřen, proto sledujte stav předprodeje vstupenek.
  • kromě pyrotechnikyzbraní všeho druhu, alkoholu, potravin a špatné nálady, do areálu nevnášejte ani vlastní židle, mohly by ohrozit pohyb osob.

Děkujeme za pochopení!

Prodej občerstvení v areálu zajištěn. Těšíme se na Vás!

 

Sportovní akce

Buštěhradské posvícení - fotbalové utkání

Čas: 17:00 - 19:00

Místo konání: Sportovní areál

Pořadatel: SK Buštěhrad

V rámci buštěhradského posvícení SK Buštěhrad připravuje a spoluorganizuje několik akcí.

Tou první je fotbalové utkání v sobotu 14. 9. od 17.00 hodin, v němž se střetnou mužstva SK Buštěhrad TJ Sokol Vraný. Po skončení zápasu se buštěhradští fotbalisté připojují s pozvánkou na akci Kulturního spolku Butzkow a Kulturního výboru na nádvoří zámku, jímž je koncert legendárního Katapultu od 20.00 hodin.

Na neděli 15. 9. je připravena Posvícenská zábava v Hotelu Buštěhrad od 17.00 do 22.00, na které vystoupí Fše Revival. Na Posvícenské zábavě si můžete dát tradiční husu, ale pozor: pochoutku je nutno si v Hotelu předem objednat, proto neváhejte a informujte se přímo u zdroje s dostatečným předstihem!

Posvícení uzavírá neodmyslitelná Pěkná hodinka, která v restauraci U Junků začíná v 10.00, stejně tak i v Hotelu Buštěhrad, kde pak odpoledne od 16.00 zahraje Kramle Bluegrass Buštěhrad.

Sledujte i web www.skbustehrad.cz!