Kalendář akcí: 15. 10. 2017

Společenské akce

Podzimní jarmark

Čas: 10:00 - 16:00

Místo konání: Na Babkách

Pořadatel: Kulturní výbor MěÚ Buštěhrad

Tradiční podzimní - nebo také havelský - jarmark je po roce tady. 

Letos se na Babkách sejde celkem 21 stánkařů s  pestrou nabídkou, posuďte sami: chňapky * polštářky * pletený textil * bižuterie * hračky dřevěné i pletené * balónkyn * luky a šípy * keramika * mýdla *olivové oleje, olivy a mandle * bryndzové placičky a sladké trubičky * zdobené perníčky * koláče * sýry * koření * zdravá výživa * cukrárna * trdelníky * domácí polévkárium * víno * pivo * káva * čaj * kovářská dílna i dětské výtvarné dílničky * a nebude chybět občerstvení s pivem, klobásami a dalšími pochutinami. 

Nebude chybět i tradiční Štrůdlování: sběr soutěžních výtvorů proběhne od 10.00 do 12.00, vyhlášení vítězek a vítězů je ve 14.00. Zapojte se a staňte se štrůdlšampoinem!

Opět se setkáme s psími léčiteli z kladenské Canisterapie, dílničku pro děti připraví Rodinné centrum Pelíšek.

K poslechu zahraje folk & country skupina ZEM od 14.00 hodin, své divadelní vystoupení připravuje i dětské divadelní studio KiXindlíci v 15.00 hodin.

 

Začínáme v 10.00, končíme kolem 16.00 hodin, vstup je volný.

Na setkání s Vámi se těší pořadatelé, kterými jsou Buštěhradské fórum, Věčně mladí senioři a Kulturní výbor města Buštěhradu.

Ke stažení:

 

Štrůdlování

Čas: 10:00 - 15:00

Místo konání: Buštěhrad

Pořadatel: SDČR MO Buštěhrad z.s. - Věčně mladí senioři

Srdečně zveme na každoroční Štrůdlování. Těšíme se na vaše pekařské umění a budeme moci odměnit tři nejlepší z vás, kteří si odnesou hodnotné ceny a navíc ten nejlepší se budou moci potěšit celý rok cenou putovní. Přijďte na Jarmark mezi rybníky a soutěžit a ochutnávat štrůdly. Podrobnosti o soutěži se dozvíte v přiloženém plakátku. Těší se na vás "Věčně mladí senioři".

Ke stažení: