Bridž na buštěhradském zámku

V sobotu 6.6.2020 se na buštěhradském zámku uskutečnil první turnaj v bridži, který byl zahájen slavnostně za účasti paní starostky. Další turnaje ve velkém sále zámku se budou konat pravidelně každou sobotu od 13.45 pod vedením zkušených organizátorek bridžových akcí paní RNDr. Marie Jelínkové a Evy Fořtové.

Chcete se bridž naučit?

Hrajete rádi karty? Baví Vás lóra, mariáš, whist, žolíky, kanasta nebo jiné karetní hry? Bridž patří mezi nejoblíbenější karetní hry, hrají ho spousty lidí na celém světě. Pokud bridž dosud znáte jen z detektivek, zkuste to, určitě Vás bude bavit, užijete si u něho plno zábavy a poznáte spoustu nových přátel.

Otevíráme kurz bridže pro úplné začátečníky

Kurzy bridže se budou konat na zámku ve spolkové místnosti. Nebojte se to zkusit, i když jste bridž nikdy nehráli a vůbec nevíte, o co jde, právě pro takové je tento kurz určen. Jednotlivé lekce probíhají jako „škola hrou“, v první části  lekce je teorie, poté se procvičuje při hře to, co jsme se naučili. V ceně kurzu je učebnice (manuál) a „tahák“ pro začátečníky.

Kurz zahajujeme ve čtvrtek 6. 8. 2020 v 17.30. Cena je 1.300 Kč za celkem 10 dvouhodinových lekcí. Buštěhradští senioři mají 50% slevu.

Bližší informace a přihlášky do  kurzu: Eva Fořtová, tel. 603 596 748, e-mail: eva@fort.cz

 

Datum publikování: 11. 6. 2020

Autor článku: Eva Fořtová

Autor fotografií: Eva Fořtová