Kalendář akcí: 15. 4. 2017

Akce pro děti

Buštěhradský filmový klub uvádí: Ratatouille

Čas: 14:00 - 16:00

Místo konání: Restaurant U Bečvářů, 1. patro

Pořadatel: Buštěhradský filmový klub a Městská knihovna Buštěhrad

Mimořádné velikonoční představení pro děti i dospělé.

Tentokrát se podíváme na oscarový film oceněný navíc Zlatým glóbem za nejlepší animovaný film roku 2008 s názvem Ratatouille (USA, 2007).

Hlavním hrdinou je krysák Remy, který odvážně sní o tom, že se stane vyhlášeným kuchařem v pařížské pětihvězdičkové restauraci. Společně se zkrachovalým vynašečem kuchyňských odpadků Linguinim se vydají za svým cílem stát se nejvyhlášenějším kuchařem v Paříži.
V restauraci U Bečvářů začínáme ve 14.00 hodin.

Režie a scénář: Brad Bird, Jak Pinkava
Stopáž: 111 minut

Představení je zdarma i pro nečleny BFK

 

Společenské akce

Poklady Velkého pátku

Termín: 14. 4. 2017 - 15. 4. 2017

Místo konání: DPS Buštěhrad

Pořadatel: DPS Buštěhrada a Buštěhradské fórum

Domov s pečovatelskou službou Buštěhrad (DPS), jako tradiční „základna“, společně se spolkem Buštěhradské fórum (BUFO), pro Vás opět přichystají krásné prostředí pro výstavku, nevídané odměny pro vítězné tvůrce a jako obvykle též upomínku pro všechny zúčastněné.

Soutěžní výtvory se přijímají v pátek 14. 4. 2016, od 14 do 16 hodin, v budově DPS nebo v sobotu 15. 4. 2017 od 9 do 10 hodin.

Vlastní soutěž s výstavkou, občerstvením a dražbou kraslic, proběhne druhý den - 15. 4. od 10 hodin ve společenské místnosti DPS (dolní vchod). Žádné vstupní poplatky se neplatí!

Pro ty, kteří se ještě neúčastnili: V pátek doručte dvě libovolně nazdobené kraslice v sáčku se jmenovkou nebo velikonoční dekoraci a označte soutěžní kategorii - dospělí nebo děti - pečovatelkám v DPS (zvonek u hl. vchodu). Příspěvky do soutěže lze přinést ještě v sobotu, hodinu před zahájením soutěže (spodní vchod do budovy DPS). Vystavená vejce následně prohlédne zkušená porota a anonymně jim přidělí bodové ohodnocení. Potom proběhne vyhlášení výsledků, předávání cen a tradiční dražba soutěžních výtvorů, jejíž výtěžek bude opět věnován ve prospěch kroužku ručních prací DPS.

Ke stažení: