Kalendář akcí: 30. 7. 2016

Akce pro děti

Letní příměstský tábor v Pelíšku s výukou angličtiny - Cesta kolem světa

Termín: 25. 7. 2016 07:30 - 5. 8. 2016 16:30

Místo konání: Buštěhrad, Kladenská 207

Pořadatel: RC Pelíšek

Dnes - v pondělí 25. 7. začíná první turnus Příměstského tábora v Pelíšku, a protože základna bude v herně a na hřišti u Pelíšku,chtěli bychom poprosit, abyste případné procházky s dětmi v následujících 14dnech směřovali spíše k dětským hřištím v Ořešíně anebo u fotbalového hřiště. Děkujeme velice za pochopení! S pozdravem tým RC Pelíšek

P.S.: ve druhém turnuse od 1.-5.8. je ještě pár volných míst, pokud byste měli zájem umístit své dítě, volejte na telefon 739 771 706, Hanka Hejná.

 

 

Kulturní akce

Letní kino II: Zbrusu Nový zákon

Čas: 21:30 - 23:25

Místo konání: Zámecký park

Pořadatel: Kulturní výbor MěÚ Buštěhrad

Zbrusu Nový zákon

Bůh existuje a žije v Bruselu. Ne, tady nejde o Evropskou unii, protože tenhle odporný týpek hulí, jak fabrika, pije lahváče jeden za druhým a jeho největší zálibou je škodit lidem všude, kde se mu namane příležitost. Na jakou stranu spadne Váš namazaný krajíc? Čí fronta je nejdelší? Koho nechápe celý svět? Hádejte. Ale neklesejte na mysli, je tu ještě nenápadná boží Manželka a Maminka, všem známé Jé-Káčko a hlavně nebojácná dcerka Ea a její rafinovaný plán.. 

Jak by jste zareagovali, kdyby jste se dozvěděli přesné datum a čas své vlastní smrti? Přijďte se podívat a najdete víc, než jen přehlídku návodů na nejlepší prožití zbytku svého života! 

Kousavou komedii o zlém Bohu poprvé na Buštěhradě promítneme ve francouzském jazyce s belgickým přízvukem a českými titulky  v sobotu 30. 7.Zámeckém parku od 21.30 hodin za jednotné vstupné 50,- Kč, děti do 15-ti let mají vstup zdarma.

A pozor: vlastní deky a občerstvení s sebou!

Zbrusu Nový zákon (Le tout nouveau testament), Belgie 2015
Režie: Jaco Van Dormael
Hrají: Benoît Poelvoorde, Pili Groyne, Catherine Deneuve, François Damiens a další

Trailer: http://www.aerofilms.cz/filmy/fotogalerie/?id=280&video=1

 

Ke stažení: